Isolerende raamfolie

Heeft u ook nog enkelglas of oud dubbelglas ? Dan zorgt dat voor het meeste warmteverlies.

Tijd om de ramen te isoleren !  Meteen de hoge stookkosten terug brengen en eindelijk van die kou bij het raam af. Isolerende raamfolie is hiervoor een eenvoudige maar zeer doeltreffende oplossing.

Isolerende raamfolie wordt het meest toegepast bij renovatieprojecten en historische panden.

Oud glas eenvoudig upgraden

Isolerende raamfolie zorgt ervoor dat het ook in de winter binnen lekker warm blijft en voorkomt een koude trek bij het raam.

Met de nieuwe isolerende raamfolie 3M Thinsulate wordt de isolatiewaarde van enkel glas verhoogd met 40%, bijna gelijk aan de isolatiewaarde van dubbel glas. De isolatiewaarde van dubbelglas wordt door deze folie met 28 % verhoogd, waardoor het bijna gelijk wordt aan de isolatiewaarde van drievoudig glas.

Vrouw bij het raam in de winter - isolerende raamfolie

Monumentale panden isoleren

.De meeste historische panden hebben enkelglas en verliezen daardoor veel warmte. Ook zorgt de koudeval voor tocht bij het raam en over de vloer.

Dubbelglas is veelal geen optie omdat constructieve aanpassingen hier niet toegestaan zijn. Een alternatief is dan een voorzetraam. Daarbij worden klapramen en schuimramen echter vaak onbereikbaar en is ventilatie niet meer mogelijk.

De kraakheldere isolerende raamfolie, 3M Thinsulate, biedt hier dan de mooiste en meest effectieve oplossing.

Wilt u weten waar uw kansen liggen en wat u nog eenvoudig kan verbeteren aan uw pand of woning ? Doe dan vrijblijvende de Raamfoliescan.

3M Thinsulate CC75 - Isolerende raamfolie

Deze innovatieve isolerende raamfolie van 3M is nagenoeg onzichtbaar maar isoleert uitstekend in de winter. In de zomer houdt deze Climate Control raamfolie ook nog eens de hitte buiten. Deze unieke folie staat met kwaliteitsborging geregistreerd bij Bureau CRG en mag dus bij NTA 8800 worden meegenomen in de berekening voor het Energielabel van uw pand.

Register Bureau CRG  > 

3M geeft 10 jaar garantie op deze isolerende raamfolie. Voorwaarde is wel dat de folie wordt geleverd en aangebracht door een erkend 3M Dealer Windowfilms.

Energie besparend

Met de isolerende raamfolie van 3M krijgen ramen met enkelglas dezelfde isolatiewaarde als ramen met dubbel glas, en dubbel glas als ramen van triple glas.
Wie wil er nou geen energie besparen door het aanbrengen van een onzichtbare folie op de ramen ?

Uitgebreide garantie van 3M.

Kosten besparend

Minder energie verbruiken betekent voor u ook minder energiekosten.  Goed voor het milieu, én voor uw portemonnee dus !
Isolerende raamfolie is ook financieel minder ingrijpend dan vervanging van beglazing. Daarom worden steeds meer gebouwenbeheerders fan van isolerende folies.

Onzichtbaar efficiënter

Doordat de folie vrijwel onzichtbaar is, verandert het uiterlijk van het gebouw niet. Het behoudt zijn huidige stijl en materialen, maar is ongemerkt een stuk efficiënter geworden. Ideaal voor historische- en monumentale panden.
Daarbij komt dat de folie erg veel daglicht naar binnen toelaat.

Beter energielabel

Kantoorpanden moeten vóór 2023 naar Energielabel C. Isolerende raamfolie kan hieraan bijdragen. Sommige gebouwen kunnen al upgraden met enkel isolerende raamfolie.
3M Thinsulate CC75 voldoet aan de nieuwe norm NTA 8800 en is geregistreerd bij Bureau CRG -nr. 20201828GK.

Uv blokkerend

Isolerende raamfolie blokkeert ook 99,9 % van de Uv-straling.
Dat vermindert de kans op huidaandoeningen en vertraagt het verkleuren van uw meubels en interieur enorm.
Perfect voor etalages en showrooms maar ook voor musea.

Comfortabel

Doordat het gebouw in de winter warmer, en in de zomer koeler blijft, creëert u ook het hele jaar door meer comfort binnen het gebouw.
Verhoogt het comfort tijdens de koude wintermaanden en voorkomt koudeval bij het raam.  Geen koude nek of koude voeten meer  door deze kille luchtstroom.

Laat de kou niet binnen komen